Home

Dufseth Gravferd

-med fokus på verdighet og kvalitet

Med snart 30 års erfaring er du og din familie i trygge hender hos oss når sorgen banker på døra. Våre gravferdskonsulenter bistår med alle praktiske gjøremål i forbindelse med et dødsfall, vi koordinerer alt og ivaretar kommunikasjonen mellom de ulike aktørene. I den vanskelige tiden etter et dødsfall er det mye som skal ordnes på relativt kort tid, og det på et tidspunkt hvor mange er slitne og har nok med egne tanker og følelser. De fleste synes det er en lettelse å kunne overlate de nødvendige gjøremål til begravelsesbyrået, men det er helt opp til den enkelte familie om de overlater deler av oppgavene eller alle til byrået. Vi er her for deg og din familie, og vårt fokus er å veilede, tilrettelegge og gjennomføre gravferden, slik at den siste avskjeden blir i tråd med familiens ønsker. Det er viktig for oss at det blir riktig for dere.

Kontorer i Lillehammer, Moelv og Gausdal

Dufseth Gravferd har avdelinger i Lillehammer, Moelv og Gausdal. I våre lokaler på Lillehammer har vi også innlandets eneste livssynsåpne seremonirom. Les mer om Dufseth Seremonirom her. I tilknytning til seremonirommet har vi også et eget lokale for minnesamvær. Her kan du lese mer om Dufsethstua. I Storgata på Lillehammer finner du også en omfattende utstilling av gravminner. Kom gjerne innom og ta en titt! I tillegg til vanlige katalogsteiner vil du finne et stort utvalg av spesialsteiner du ikke ser mange andre steder.

I Moelv har vi eget kontor i lokalene til Floriss Blomster, og i Gausdal samarbeider vi med Hageland Gausdal på Segalstad Bru. Vårt arbeidsområde er stort; vi gjennomfører seremonier i Lillehammer, Ringsaker, Gausdal, Øyer og Tretten. Vi jobber også andre steder på forespørsel.

Når du og din familie trenger oss
velkommen til Dufseth Gravferd!

Vår 24-timers vakttelefon gjelder alle avdelinger:
61 26 42 50