Hvis avdøde har en profil på Facebook kan du få hjelp til å slette den via www.slettmeg.no  Slik sletting er permanent og det vil være umulig å gjenopprette profilen etter gjennomført sletting. Alternativt kan en gjøre om profilen til en minnekonto. Det innebærer at det kan legges inn kommentarer, men kun eksisterende venner vil ha tilgang til bilder og annen informasjon. Kontaktinformasjonen vil bli fjernet og påminnelsesfunksjonen om bursdag og lignende vil bli deaktivert. Skjemaer, fremgangsmåte og forklaring på nødvendig dokumentasjon finner du ved å klikke inn på linken over. Byrået kan også være behjelpelig med dette.