Litt om bilene vi bruker i vårt arbeid


Bårebil

For noen er det viktig hvilken type bil avdøde blir transportert i på den siste reisen. For andre betyr det mindre, eller ingenting. Byrået vårt har høye krav til verdighet, kvalitet og sikkerhet, det går som en rød tråd i alle ledd, også når det gjelder biler.

Bårebilene våre benyttes til transport av kister til seremonisted, krematorium og gravplass. Bilene er spesialtilpasset for formålet, blant annet med en bevegelig lem som gjør det lettere å plassere kisten i bilen for de som bærer. Vi har 2 slike biler, 1 svart og 1 hvit. Mange liker at vi kan tilby en hvit bil. Som en kunde sa; «Dagen er tung nok som den er, vi trenger ikke å gjøre den verre enn vi må. En hvit bil gjør det litt lettere».


Utstyrsbil

Utstyrsbilen vår er vi veldig glade i! Den er spesialtilpasset med mange skuffer hvor vi har alt av utstyr vi kan få bruk for i en seremoni -og litt til! Uforutsette situasjoner kan ofte oppstå under forberedelsene til en seremoni, og det kjennes trygt å vite at vi har mange hjelpemidler innen rekkevidde så vi kan løse de på best mulig måte.


Avant

Avanten er steinhuggerens beste venn! Den gjør arbeidet med å hente og sette på plass gravsteiner både raskere og lettere. Til tross for at den er så liten har den stor kapasitet og løfter de største bautasteinene uten problemer. Ryggen til steinhuggeren er takknemlig for dette!


Steinbilen

Steinbilen er et must for transport av tunge gravsteiner. Den er utstyrt med en bred lift bak så vi lett kan trille inn steiner på tralle eller løfte de på med Avanten. Steinbilen er stor nok til å romme utstyr til sandblåsing m.m. Dette gjør at vi faktisk kan utføre arbeid på gravsteiner på stedet dersom det er nødvendig.


Vaktbil

Vi har også en litt mer anonym tjenestebil, det er vaktbilen vår. Den er spesialtilpasset for hentinger og politioppdrag, og er også godt utstyrt for ulike forhold vi kan møte på under slike omstendigheter. Den av oss som har vakt har den også hjemme utenom kontortid slik at vi raskt kan respondere på henvendelser, 24 timer i døgnet, 7 dager i uka, 365 dager i året.